Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Κοτόπουλο με πορτοκάλι, λεμόνι και μουστάρδα στο φούρνο

Υλικά
κοτόπουλο
πατάτες
ελαιόλαδο
μουστάρδα
χυμό από ένα πορτοκάλι
χυμό από ένα λεμόνι
ένα κουτάλι του γλυκού μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη

Πλένουμε πολύ καλά το κοτόπουλο.
Το βράζουμε σε μια κατσαρόλα με μισό κρεμμύδι για μισή ώρα.
Ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τη μουστάρδα και προσθέτουμε το χυμό από το πορτοκάλι και το λεμόνι.

Σουρώνουμε το νερό από το κοτόπουλο στο ταψί, πετάμε το κρεμμύδι και τοποθετούμε όλα υλικά στο ταψί, τα ανακατεύουμε να πάει παντού ο χυμός με την μουστάρδα μας, συμπληρώνουμε με νεράκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία περίπου ώρα.








      καλή μας όρεξη