Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πίτσα - Για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες....

Υλικά για το ζυμάρι: 
250γρ. Αλεύρι τύπου 00
 3γρ. Ζάχαρι ή μέλι
 3γρ. Αλάτι
 3γρ. Μαγιά σκόνη
 10γρ. Σπορέλαιο 
150γρ. Νερό (χλιαρό)


 Εκτέλεση:
 Βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να γίνει λεία και ελαστική.
Την σκεπάζουμε σε μια λεκάνη με βρεγμένη, με ζεστό νερό, πετσέτα.
Ξεκουράζουμε τη ζύμη για μία ώρα.
Στην συνέχεια την ανοίγουμε και τοποθετούμε υλικά της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε για 25 λεπτά στου 200 βαθμούς.







Καλή μας όρεξη...